Du er her:   HomeAbout Us
PortugueseEnglishDanish

Om Bente Santos

Om Bente Santos - Ejendomshandel Algarve:

Portugisisk ejendomsmægler licens fra INCI. Licens N. º 1088.

Tilknyttet Ejendomsmægler firmaet "Century 21 Realty Art" i Albufeira. Jeg er prisvindende ejendomsmægler, og har i Century 21 priserne "Esmeralda 2018", "Diamante 2017", "Ruby" 2015, "Esmeralda" 2014, "Ruby" 2013, "Ruby for 2012 og i 2012 fik jeg prisen for "Best Quality Index i Century 21 - Portugal".

Jeg er dansk og har boet i Portugal siden 2004. Jeg taler portugisisk, engelsk og dansk, svensk og norsk, og har en faglig baggrund inden for regnskab og salg, primært med rejsebranchen og public relations virksomheder.

Jeg har arbejdet i koncernen Realty Art siden 2006 - et moderne og fremadrettet Ejendomsmægler firma i Albufeira. Vi har et ansvarligt og dynamisk team, med de nødvendige netværk så vi kan yde en eksemplarisk service til vore klienter, så fuld tilfredshed opnås. Mine kvalifikationer indenfor Real Estate området er følgende;

INCI licens n. º 1088

Clube Presidente RE/MAX

Curso de Iniciação

Curso de Salgstræning m/ Angelo Fradera

Curso Banco / Plano RE/MAX / I-work

Curso Estratégias Avançadas de Venda Imobiliária c / Angelo Fradera

Curso Técnicas de Avaliação I e II

RE/MAX Collection - Mercado de Luxo

TVTU - Trata as Vendas por Tu c/ Daniel Sá Nogueira

Curso de Fotografia

Curso de Feng Shui, Nivel 1

Curso de NLP, Nivel 1

TPTU - Trata en Profissão por TU c/ Daniel Sá Nogueira

Ser e Estar - Century 21

Trans 21 Iniciação - Century 21

Create 21

Feng Shui

Sideløbende tager jeg kurser og foredrag som er relaterede til mit virke, og i min fritid studerer jeg astrologi, maler og fotograferer, og tilbringer tid i naturen og med min 13-årige søn.

Min danske uddannelse er indenfor bogholderi, og har desuden merkonom-fagene Marketing, Ledelse og Samarbejde og Organisation.

Jeg ser frem til at hjælpe med din bolighandel her i Algarve.

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.